Successos

Successos

Detingut per haver deixat embarassada una nena de 10 anys a Puigcerdà

El menor, de 17 anys, va ser arrestat pels Mossos d’Esquadra sospitós d’haver comès un delicte d’abús sexual

Un menor de 17 anys ha estat detingut a Puigcerdà sospitós d’haver abusat sexualment d’una nena de tan sols 10 anys. A més, a conseqüència dels fets, la nena va quedar embarassada.

Els fets van ocórrer fa uns dies, quan la petita, veïna de Puigcerdà, va acudir al metge. Segons va avançar el diari El País, el doctor, després de realitzar-li diverses proves, va poder confirmar que la nena estava embarassada d’uns set mesos. Es calcula que els fets haurien tingut lloc el mes de febrer o març. Davant la revelació dels fets, la noia va relatar que havia tingut una relació amb un noi durant una setmana. Però, segons indica la investigació, el jove és un conegut de la família, amb qui la nena hauria mantingut relacions en diverses ocasions i durant temps. Tot i així, la família de la nena no s’havia adonat que la menor estava embarassada, segons relata la notícia publicada a El País.

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Puigcerdà han detingut el jove, però han deixat sense efecte la detenció ja que el jove tan sols té 17 anys. El cas passarà a mans de la fiscalia de menors, que citarà el noi en breu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia