Successos

Successos

Recerca dels desapareguts fallida als pous i coves

En aquesta zona existeixen uns quatre pous, un dels quals comunica interiorment amb el pantà.

La unitat de subsòl dels Mossos i la canina van continuar els rastrejos per localitzar la parella

Els Mossos d’Esquadra centren les tasques per intentar localitzar la parella del Maresme desapareguda el 24 d’agost al pantà de Susqueda en pous i coves pròxims al lloc on es va recuperar el vehicle en el qual viatjaven. Els rastrejos d’ahir, però, van resultar fallits. La recerca a l’aigua dels joves Marc i Paula, veïns d’Arenys de Munt i de Cabrils, es va donar per suspesa dissabte passat i els submarinistes dels bombers i de la Guàrdia Civil només tornaran al pantà si es troba algun nou indici i els Mossos requereixen la seva presència. Una vegada es va denunciar la seva desaparició, el 26 d’agost, desenes d’efectius d’emergències i voluntaris van participar en els successius dispositius per trobar la parella. Ara, un cop finalitzats els treballs dels bombers i de la Guàrdia Civil, les batudes continuen per part dels Mossos, que ahir van fer rastrejos amb els gossos de la unitat canina, el suport dels de l’aquàtica i també s’hi van incorporar els efectius de la unitat de subsol. Els agents especialitzats en subsol busquen en algunes coves, esquerdes i pous de la zona del coll de la Palomera, on hi ha una espècie de petita platja des de la qual es va submergir l’Opel Zafira de la noia. Segons Efe, els plànols de la presa indiquen que en el paratge hi ha uns 4 pous i un d’aquests comunica interiorment amb el pantà.

Els equips d’emergència van localitzar el caiac dels desapareguts el diumenge 27 d’agost, encara que diversos joves ja l’havien vist divendres i dissabte mig enfonsat (els primers, al mig del pantà i els últims, a 10 metres de l’embarcador, amb pedres a dins i punxat). A banda, el cotxe va ser localitzat pels bombers a uns 5 metres de la platja i a 7 metres de profunditat.

LA DATA

24.08.17
És el darrer dia que es va veure amb vida la parella, que anava a navegar amb caiac a Susqueda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia