Successos

Successos

Persisteix, amb menys efectius, la recerca a Susqueda

Agents dels Mossos de l’ABP de la Selva van fer rastrejos ahir

No es van activar efectius de la unitat aquàtica

Dues setmanes després de la desaparició dels joves del Maresme Marc i Paula, els Mossos d’Esquadra continuen la seva recerca a Susqueda, ja que el darrer dia que la parella va ser vista (el 24 d’agost) tenien la intenció d’anar a practicar caiac al pantà. Els rastrejos a la zona per intentar localitzar-los s’han mantingut si bé, en espera de nous indicis, s’ha anat reduint el nombre d’efectius desplegats sobre el terreny. Per part del cos dels Mossos van efectuar ahir inspeccions diversos agents de l’àrea bàsica policial (ABP) de la Selva Interior. Els que aquest dijous ja no van ser activats, en canvi, van ser els membres de la unitat aquàtica dels Mossos. La recerca més intensa a l’aigua dels joves, veïns d’Arenys de Munt i de Cabrils, ja es va donar per suspesa de fet dissabte passat. Aquell va ser el darrer dia que van actuar els submarinistes dels bombers i de la Guàrdia Civil, que només tornaran al pantà si es troba algun nou indici i els Mossos requereixen la seva presència. Una vegada es va denunciar la desaparició, el 26 d’agost, desenes d’efectius d’emergències i voluntaris van participar en els successius dispositius per trobar la parella.

Dilluns, un cop acabats els treballs dels bombers i de la Guàrdia Civil, les batudes van continuar a càrrec dels Mossos, que van efectuar rastrejos amb els gossos de la unitat canina, el suport dels de l’aquàtica i també s’hi van incorporar els membres de la unitat de subsol. Els agents especialitzats en subsol van buscar en algunes coves, esquerdes i pous de la zona del coll de la Palomera, on hi ha una espècie de petita platja des de la qual es va submergir l’Opel Zafira de la noia. Alhora, els equips d’emergència van interceptar el caiac dels desapareguts el diumenge 27 d’agost (el caiac tenia pedres a dins i estava punxat). El cotxe va ser localitzat pels bombers a uns 5 metres de la platja i a 7 metres de profunditat. Fins ahir, però, els rastrejos per trobar la parella han resultat fallits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia