Vora 6.500 alumnes continuen sense classe pels desperfectes causats pel vent en els centres escolars

Restablit el subministrament elèctric en 26 municipis

La gran majoria dels centres educatius del País Valencià han recuperat hui l'activitat després que el temporal de vent, que va superar els 100 quilòmetres per hora, va deixar sense classe vora 30.000 alumnes. Tanmateix, prop de 6.500, no han assistit hui a classe. A Alzira, 5.400 estudiants s'han quedat a casa perquè l'Ajuntament va decretar ahir la suspensió de les classes també per al dia de hui. Altres no han assistit als seus centres pels diversos desperfectes causats pel vendaval, segons ha informat la Conselleria d'Educació. És el cas de quatre centres de Gandia, Quart de Poblet, la Vall d'Uixó i Cocentaina.

D'altra banda, el Centre de Coordinació d'Emergències ha informat que tècnics d'Iberdrola han restablit al llarg del matí el subministrament elèctric a 26 municipis que van resultar afectats per les ratxes de vent que van provocar la caiguda de diferents pals de la xarxa elèctrica. També funciona ja amb normalitat el trànsit ferroviari de la Línia 1 entre Picassent i Silla i entre la Canyada i l'Eliana.

El 112 ha rebut fins hui al matí 23.372 telefonades relacionades amb el temporal de vent que han derivat en la gestió de 2.288 incidents: 1.924 en la demarcació de València, 243 en la d'Alacant i 121 a la de Castelló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.