Successos

seguretat

robatoris amb violència

Els assaltants de Bescanó tenen dades privilegiades de les víctimes

La banda de lladres violents encaputxats que ja ha perpetrat quatre assalts violents nocturns en habitatges de Bescanó han demostrat que trien molt bé els seus objectius i que tenen dades privilegiades sobre les víctimes. Per això els investigadors no descarten que el grup estigui establert a la població o, si més no, tingui un talp que li passa la informació. Prova de la bona informació de què disposen és que en el darrer assalt, perpetrat dissabte a la matinada a can Bonic, a Vilanna, a l’amo, Josep Maria Ginesta, professional de les subhastes, li exigien els diners de la venda d’una nau que havia fet fa poc. En l’assalt que van perpetrar a casa dels amos de la rostisseria La Cresta van demostrar que sabien bé on era l’habitatge de Narcis Reig, que gestionava altres rostisseries. Es van emportar un botí important. Els altres dos assalts van ser a casa de l’empresari Rocasalva i a l’habitatge dels amos del restaurant L’Estanc Nou d’Estanyol.

El quart assalt en tres mesos ha posat neguit a Bescanó, on els delictes greus es consideren excepcionals i l’Ajuntament demana que tothom estigui alerta i que si veuen moviments estranys avisin els Mossos, que augmenten els esforços per trobar els assaltants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia