Successos

estats units

accident ferroviari

Almenys tres morts i desenes de ferits en el descarrilament d’un tren a Washington

Almenys tres persones han mort i més de 70 han resultat ferides com a conseqüència del descarrilament d’un tren de passatgers que ha caigut aquest dilluns a sobre d’una autopista als afores de la ciutat nord-americana de Seattle.

L’autopista ha quedat tancada en tots dos sentits, ha explicat el Departament de Transports de l’estat de Washington. “Utilitzeu rutes alternatives, estarem aquí un temps”, ha piulat una portaveu, Brooke Bova.

L’empresa ferroviària, Amtrak, ha explicat en un comunicat que a bord del tren hi viatjaven 78 passatgers i cinc membres del personal. Almenys 77 persones han estat evacuades a diversos hospitals de la zona, tres d’ells amb ferides “greus”.

El tren havia sortit de Seattle a les 6:00 (hora local) i ha descarrilat per causes desconegudes. El Departament de Transport ha explicat que el comboi circulava per una nova zona creada precisament perquè els transports evitessin corbes més lentes i túnels d’un sol sentit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia