Successos

POLICIAL

iNVESTIGACIÓ PER VIOLACIÓ

Retrat robot per buscar el violador de Llavaneres

La víctima el va proporcionar als investigadors, que treballen en diverses hipòtesis

L’agressor seria un home de mitjana edat i la recerca se centraria sobretot a la comarca del Maresme

La víctima de la violació i agressió ocorreguda el matí del 28 de desembre passat a l’entorn de l’estació de tren de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme) va proporcionar un retrat robot del seu agressor als investigadors. Així ho van confirmar ahir l’alcalde del municipi, Joan Mora (ERC), i el cap de la policia local, Carles Matamala. A més, aquest últim va afegir-hi que l’autor d’aquests fets seria un home de mitjana edat i va apuntar que la seva recerca se centraria sobretot a la comarca del Maresme. Matamala també va explicar que els Mossos, que són els que lideren la investigació, estarien treballant “en diverses hipòtesis i vies d’investigació” per detenir l’agressor i resoldre el cas.

Mora també va explicar que el camí on va ser agredida la dona està controlat per videovigilància, però que el punt on hi va haver la violació podria haver quedat fora de l’angle de les càmeres. A més, l’alcalde va apuntar que l’agressor hauria seguit la víctima. Algunes fonts assenyalen que la dona, que va ser traslladada a l’hospital de Mataró, ja hauria estat donada d’alta. Malgrat que aquestes mateixes fonts afirmen que hi hauria un mínim de tres persones que al moment de l’agressió van passar per allà i van fugir sense auxiliar la dona, Mora va apuntar que “en aquell moment no hi devia passar ningú”. Segons l’alcalde, la víctima, una dona d’entre 40 i 50 anys veïna de Mataró, hauria sigut atacada quan es dirigia a treballar a Llavaneres. Mora va explicar que la víctima va demanar ajuda al bar de l’estació. Precisament, el gerent d’aquest establiment, Antonio Torres, va comentar que van ser dos homes els que van entrar al bar dient que hi havia una dona que demanava socors. “Ràpidament van anar cap allà i van veure que tenia la cara plena de sang”, apuntava Torres, que hi va afegir que no van poder veure l’atacant. Segons aquest testimoni, la víctima finalment s’hauria pogut desfer del seu agressor després de ser atacada. Per la seva banda, els Mossos mantenen el silenci sobre la investigació, ja que han decretat el secret d’actuacions. Ahir a la tarda hi va haver una concentració davant l’ajuntament de Llavaneres per mostrar la repulsa sobre els fets. Ahir mateix també, la Generalitat i els consistoris de Llavaneres i Mataró van condemnar l’atac.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia