Successos

successos

Mor una dona en l’incendi d’un pis a Vilassar de Mar

Es desconeixen les causes de l’incendi i la víctima hauria mort per inhalació de fum

Una dona de 84 anys va morir ahir a Vilassar de Mar (Maresme) a causa de l’incendi que es va declarar al pis on vivia, el 1r 2a del número 31 del carrer Santa Gemma, en ple centre del municipi. Segons els bombers, les causes del foc encara es desconeixen i fonts properes van indicar que la dona hauria mort “possiblement” a causa de la inhalació de fum. El foc, que es va declarar a les 12:43 h, es va controlar al cap d’una hora, aproximadament. Les flames van cremar totalment una habitació de l’habitatge i la resta del pis va quedar força afectat per la temperatura i pel fum, que es va desplaçar també fins a l’escala comunitària. Des de l’Ajuntament es va descartar l’afectació estructural de l’edifici i també que l’incendi el provoqués el gas. Els bombers, que s’hi van desplaçar amb cinc dotacions, també van rescatar un nadó i tres adults. Per qüestions de seguretat, es va precintar el bloc sinistrat, i la vintena de veïns de l’immoble es van reallotjar per passar la nit en cases de familiars o amics i en un hotel del municipi que el consistori va posar a la seva disposició.

D’altra banda, els bombers i els Mossos van localitzar ahir a la tarda un cos a l’interior de l’antiga residència geriàtrica que dimarts va cremar a Sant Andreu de Llavaneres (Maresme). El cadàver, pendent d’identificar, el va trobar un dels gossos rastrejadors i s’està en espera de verificar si era la persona que constava com a desapareguda després de l’incendi i que vivia a l’antiga residència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia