Successos

Es graven fent proves amb un Maserati robat i els detenen

La vanitat de penjar les imatges a les xarxes els ha fet caure en mans dels Mossos dos mesos després

Els Mossos han resolt, amb la col·laboració dels mateixos sospitosos, el robatori que es va perpetrar el 23 de novembre passat a la mansió d’un empresari de Torroella de Montgrí, d’on els lladres es van endur un Maserati. El cotxe de luxe, valorat en més de 100.000 euros, va ser trobat pels Mossos de bon matí el dia 24 de novembre, ben aparcat a la zona de la Farga de Salt. Com que els va estranyar la presència d’un Maserati a la zona, primer van mirar si constava com a robat. No hi constava. Van contactar llavors amb l’amo, que no sabia que l’hi havien robat. Al matí va sortir a treballar i va agafar un altre cotxe que tenia aparcat al carrer, i no va veure que al garatge hi faltava el Maserati i també una bicicleta de 1.500 euros, tres vestits de Prada de 1.800, ulleres, jaquetes... tot de valor. Si la recuperació del vehicle va ser fàcil, localitzar els lladres ha estat més problemàtic. Però, finalment, els Mossos van trobar almenys dos sospitosos, Khalid Chaouchi Iaisaouiyan i Mohamed el Abdi, àlies Pepino, que ahir van passar a disposició judicial, assistits per la lletrada Natàlia Frigola, i van quedar en llibertat. La pista que va conduir els Mossos a detenir-los els la van proporcionar ells mateixos: van penjar a les xarxes un vídeo on se’ls veia fent volts i piruetes a Salt a cavall del Maserati, mentre un d’ells cridava “Puta Espanya, puta justícia”. I com que el vídeo va arribar als Mossos, que ja els coneixen d’altres afers, dimecres els van arrestar.

Khalid Chaouchi, quan els Mossos li van mostrar el vídeo, va admetre que era ell el que anava dins del Maserati, però va assegurar que no tenia res a veure amb el robatori. Segons ells, eren a Salt quan van arribar uns coneguts amb el Maserati i van decidir anar a provar-lo. I van fer-ne ostentació, gravant les proves. Mohamed el Abdi també ho nega, però va tenir més difícil d’explicar la procedència de la gran quantitat de joies que duia. Les joies havien estat robades feia poca estona en un habitatge de la Bisbal. I, precisament, El Abdi ja va ser arrestat el 14 d’abril del 2017 per haver entrat a robar al mateix domicili.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia