Successos

tribunals

judici per violació

Suspenen el judici del traficant que va violar un client

S’enfronta a una pena de 20 anys de presó i 2.720 euros de multa

L’home hauria actuat per revenja ja que el client l’hauria delatat a la policia l’agost del 2015

L’Audiència de Girona havia de jutjar ahir Rashid Khali, el narcotraficant de la Jonquera –que s’enfronta a 20 anys de presó i 2.720 euros de multa– acusat d’haver violat un client que l’havia delatat a la policia. Però el judici es va haver de suspendre ja que un dels dos processats en el cas no es va presentar i tampoc van respondre a la citació dos testimonis. Es preveu que es torni a jutjar al maig.

Els fets van passar el 20 d’agost del 2015, quan la víctima va anar a un pis, propietat dels dos acusats, situat a la carretera N-II al pas per la Jonquera. Es tractava d’un habitatge on acudia “habitualment” per comprar-hi droga. Aquell dia, va comprar dos grams de cocaïna per 120 euros. Tot i això, abans de sortir al carrer, va voler “comprovar” la puresa de la droga. “En adonar-se que era de baixa qualitat, va tornar a l’habitatge per exigir que la hi canviessin”, exposa el fiscal. Els dos germans i un tercer no identificat s’hi van negar, li van propinar un cop de puny al nas i el van fer fora de la casa. Aleshores, la víctima a decidir trucar a la policia. Tot i que una patrulla de seguretat de la comissaria de la Jonquera va anar fins a l’immoble indicat, no van poder identificar qui hi havia a dins.

Per revenja

Unes hores més tard, el client va rebre una trucada telefònica. Els traficants li deien que tornés al pis, que li donarien “millor material”. Quan hi va arribar, però, es va trobar amb el principal acusat acompanyat de dues persones no identificades. Aquestes dues, el van copejar per tot el cos mentre l’acusat li ensenyava un ganivet de grans dimensions. “Subjecteu-me’l, que me’l follo”, exposa el fiscal que va dir en aquest moment el principal acusat. “L’acusat el va penetrar per via anal de manera reiterada mentre li deia: «Això és per haver-ho xerrat a la policia»”, continua l’escrit d’acusació.

LA XIFRA

6
anys
de presó sol·licita el fiscal per al germà de l’acusat, que també està processat en la causa

La defensa demana l’absolució

Com a conseqüència de l’agressió, la víctima va tenir lesions consistents en fissures, hematomes i contusions, a més de dolor a la zona lumbar. Dies més tard, el 25 d’agost, la policia va fer un escorcoll al pis on els dos germans traficaven. Hi van trobar diners en efectiu amagats en diferents llocs, 80 grams d’haixix i 1,3 grams de cocaïna. La droga tenia un valor de 1.193,81 euros.

Per aquests fets, la fiscalia atribueix al principal acusat un delicte contra la llibertat sexual per agressió sexual amb penetració, un delicte contra la salut pública i un delicte lleu de lesions. Demana que el condemnin a 20 anys de presó i a pagar una multa de 2.720 euros. Al seu germà, Mohamed Khali, únicament l’acusa de traficar amb droga i sol·licita 6 anys de presó i 2.000 euros de multa. En matèria de responsabilitat civil, xifra la indemnització per a la víctima en 5.000 euros. La defensa vol l’absolució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia