Tercer atropellament en tres setmanes en un pas de vianants a la zona de l'Avenir de Valls

Una mare i la seva filla van resultar ferides en ser envestides per una furgoneta Renault Kangoo al carrer del Tren

L'accident més recent és el que es va desencadenar dilluns, dia 8 de febrer, a les set de la tarda, al pas de vianants que hi ha a la confluència entre els carrers Avenir i del Tren. En aquest punt una dona, veïna de Vallmoll i de 41 anys, i la seva filla de 13 anys van ser envestides per una furgoneta Renault Kangoo quan es disposaven a travessar el carrer. El vehicle circulava pel carrer del Tren i es dirigia al barri del Fornàs, i tot i que sembla que el conductor va veure les dues persones, no va aconseguir frenar a temps i la furgoneta va col·lidir amb totes dues persones. La pluja podria haver reduir l'efecte de frenada. Les vianants van caure a terra i de resultes de l'impacte van fer-se múltiples contusions i van haver de ser traslladades al Pius Hospital, on van ser hospitalitzades per un període inferior a vint-i-quatre hores.

El dia 27 de gener hi va haver un atropellament al pas de vianants del carrer de la Vallvera en què va resultar ferida una dona de 67 anys, i el 18 de gener se'n van produir un altre entre el carrer Avenir i el carrer Xiquets de Valls, amb una dona de 85 anys ferida i que va haver de ser hospitalitzada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.