Successos

Dos pisos de Blanes per al cultiu i la venda de marihuana

Dos pisos de Blanes eren utilitzats per al cultiu i la venda de marihuana fora de l’Estat espanyol, segons va informar ahir la policia espanyola. Els agents del cos donen per desarticulat un grup delictiu amb seu en dos pisos de Blanes i en cinc de Tordera (Maresme), on es van desfer tres cultius i van confiscar 60 quilos d’estupefaents. La policia va detenir set persones autores d’un delicte contra la salut pública, pertinença a organització criminal, blanqueig de capitals i frau elèctric.

La policia considera que el grup tenia les dues seus, però els seus lligams arribaven amb traficants de l’Estat francès i d’Alemanya. Les investigacions indiquen que els caps de la xarxa utilitzaven persones de fora de l’Estat espanyol a les quals pagaven el lloguer i, cada setmana, donaven diners. Els membres de la xarxa rebien els altres integrants del grup i, quan les substàncies eren empaquetades, el preu es multiplicava al centre d’Europa. A l’abril, un conductor va ser detingut a la Jonquera quan volia sortir de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia