Investiguen una pista a Letònia del jove desaparegut de Canet de Mar

Els Mossos d'Esquadra treballen amb les trucades anònimes que rep la família

Hi ha noves pistes sobre el cas de Dani Rodao, el jove de Canet de Mar que va desaparèixer a Blanes. Fa dies que la família rep trucades anònimes i quan despengen no hi ha ningú que respongui. A més, la família també ha rebut una trucada procedent de Letònia, però igualment ningú no va contestar. És per això que demanen que els Mossos d'Esquadra investiguin si al darrere d'aquestes trucades hi ha alguna pista que condueixi a Dani Rodao. La primera de les trucades anònimes la van rebre pocs dies després de la desaparició. El jove havia de començar a treballar dilluns dia 1 de març i, tot i que no s'hi va presentar, el responsable de l'empresa va rebre una trucada, però a l'altra banda de l'aparell no va contestar ningú. El jutge va desestimar investigar-ho al·legant que atemptava contra la intimitat del jove desaparegut perquè potser havia marxar per voluntat pròpia.

Revisant les càmeres

Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra estan inspeccionant totes les càmeres de seguretat de la zona de Blanes per si van captar la imatge del noi.

Dani Rodao va desaparèixer a finals de febrer mentre feia una ruta en bicicleta per la costa. L'última comunicació que es té del jove és quan es va acomiadar del seu tiet, a Blanes. A partir d'aquí no se'n sap res més. L'única pista que hi ha és l'aparició de la seva bicicleta a la platja de s'Abanell de Blanes, sense la roda del davant, sense les alforges i amb indicis clars que hauria estat dins del mar. No s'han produït moviments en els seus comptes bancaris, però s'investiga si el dia de la seva desaparició portava al damunt 2.000 euros que hauria estalviat.

Continuen buscant la dona desapareguda a Calonge

Continua la recerca de Rosa Maria, la dona de 60 anys que va desaparèixer el 16 de febrer passat a Sant Antoni de Calonge. El dia de la desaparició, la dona havia dinat amb dos dels seus fills i es va quedar sola a casa. Quan una de les filles va tornar a casa al vespre i no va trobar la dona la va començar a buscar pel supermercat, on habitualment comprava, però no hi era. Va ser llavors quan va trucar al germà per dir-li que no trobava la mare i tots dos van començar la recerca. Coincidint amb la desaparició, els dos germans van trobar al passeig marítim de Sant Antoni els equips policials i de salvament que buscaven una persona. La recerca es va centrar a l'aigua perquè a un testimoni que era al passeig li va semblar veure entrar algú vestit dins l'aigua a la zona de la plaça Catalunya. Malgrat la coincidència, els Mossos d'Esquadra desvinculen els dos casos: per una banda hi ha un testimoni que diu que va veure alguna cosa que entrava a l'aigua, i per l'altra, la desaparició de Rosa Maria. En aquest sentit, la família de la veïna de Sant Antoni de Calonge demana la col·laboració ciutadana per si han vist la Rosa Maria, que aniria desorientada i indocumentada. El dia de la desaparició portava un pantaló de pana marró, un jersei taronja i una caçadora negra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.