Batussa per un bitllet fals a la Bisbal

Una dona denuncia que va ser agredida per un comerciant i aquest manté que la veïna li volia encolomar 20 euros falsos

Els carrers de la Bisbal han viscut aquesta setmana una situació molt rocambolesca. Una veïna de Monells ha presentat una denuncia als Mossos d'Esquadra perquè sosté que va ser agredida i insultada per un comerciant del municipi.

Els fets van tenir lloc dilluns a quarts de sis de la tarda, a la merceria El Trèvol, del carrer Sant Jaume de la Bisbal d'Empordà. Segons consta en la denúncia, la dona va anar a l'establiment, on fa set anys que va, per comprar unes cremalleres, perquè és aficionada a la costura. Dins la merceria, diu la denunciant, va ser tractada malament pel responsable de la botiga, que li va cridar perquè estava remenant material. Tot i això, la veïna de Monells va acabar comprant les cremalleres i les va pagar amb un bitllet de 50 euros. El botiguer li va tornar de canvi un bitllet de 20 euros, un de 10, un de 5 euros i diverses monedes.

Els diners eren del banc

Posteriorment, segons la versió de la dona, va anar a comprar a un supermercat proper on li van comentar que el bitllet de 20 euros amb el qual volia pagar era fals. Va ser llavors quan la veïna de Monells va tornar a la merceria per demanar explicacions del perquè li havien donat un bitllet fals. El responsable de l'establiment li va comentar que el bitllet que li havia donat no podia ser fals perquè l'havia anat a buscar el mateix matí al banc i, per tant, el fals no era seu. La dona no s'ho va creure i va començar una forta discussió.

Segons la versió de la dona, el venedor es va posar molt nerviós, la va insultar i la va agafar pel braç fins al punt de fer-li una regirada al canell i trencar-li unes polseres que duia. Un cop passat l'incident, la dona va anar a presentar una denúncia als Mossos d'Esquadra i va anar a visitar-se al CAP de la Bisbal.

Segons la versió del botiguer, la dona va tornar del supermercat molt esverada cridant que ell la volia enredar. El responsable de la merceria assegura que la dona no va atendre a les seves explicacions que el bitllet no podia ser fals perquè l'havia tret del banc. Segons la versió del botiguer, la dona es va posar rere el taulell des d'on l'home atén els clients i va començar a colpejar-lo al pit i a escridassar-lo. L'home reconeix que en algun moment de la discussió sí que li podia haver regirat el canell, però no per fer-li lesions que l'obliguessin a anar amb el braç en cabestrell i embenat com va ara pel carrer.

Tot plegat va acabar amb el bitllet fals trencat per la meitat per l'estira i arronsa de la discussió, però amb un bitllet verdader de 20 euros a la butxaca de la dona.

Intercepten a la Jonquera un vehicle amb 7.940 euros falsificats

La Guàrdia Civil va interceptar el 24 de març passat a la Jonquera un vehicle que duia 7.940 euros falsificats repartits en 392 bitllets de 20 euros i dos bitllets de 50 euros. Els agents van aturar el turisme, un BMW amb matrícula francesa, en un control rutinari a l'autopista AP-7. En vista de l'actitud nerviosa que va mostrar el conductor, van inspeccionar a fons el vehicle fins a trobar un paquet amb els bitllets falsos a l'interior. Per aquest motiu, la Guàrdia Civil va detenir l'home, de 44 anys i nacionalitat senegalesa. El detingut va ser posat a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres per suposat delicte de falsificació de moneda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.