Successos

Una veïna de Móra denuncia una empresa d'organització de festes per un delicte d'estafa

Àngels Marimon, una veïna de Móra la Nova propietària d'una franquícia de La Caravana –una empresa dedicada a l'organització de festes i esdeveniments amb seu a Barcelona–, ha denunciat el propietari per un presumpte delicte d'estafa i apropiació indeguda.

La dona explica que el març del 2009 va signar un contracte amb la companyia: «Em van requerir un pagament de 12.000 euros, amb el condicionant que em subministrarien uns serveis que mai m'han arribat.» Ara, Marimon està tramitant la dissolució d'ADSFE Ebre, mentre espera que el jutge decideixi si admet a tràmit la denúncia o si l'arxiva en considerar que es tracta d'un cas civil per incompliment de contracte.

En declaracions a l'ACN, el propietari de La Caravana va negar l'estafa i va argumentar que, com en qualsevol empresa amb franquícies, «n'hi ha que van bé i n'hi ha d'altres que han de tancar». «La companyia té divuit agències arreu de l'Estat i dóna feina a més de cent persones, fet que demostra que té una gran trajectòria empresarial en l'organització de festes i esdeveniments nocturns.» «Si el jutge em dóna la raó, els meus advocats miraran si iniciem accions legals perquè no s'embruti el nom de la marca.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.