Un incendi crema una empresa de reciclatge de paper de Navarcles

Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir durant tot el dia en un incendi en l'empresa Lorenzo recuperadors de Navarcles (Bages), que es dedica a la recuperació i reciclatge de paper i cartró.

El foc va començar dissabte, poc després de les onze de la nit, per causes que encara s'investiguen i va afectar cap a dues hectàrees de l'exterior de l'empresa, que està situada a la carretera BV-1221 de Talamanca de Navarcles, en la qual hi havia cap a 500 tones de material comprimit.

Els Bombers de la Generalitat, que van destinar disset dotacions a la zona, van controlar el foc la matinada de diumenge i van poder evitar que l'incendi es propagués cap a la zona de l'empresa on hi ha la màquina d'empaquetar i premsar el paper i el cartró, i cap a la massa forestal que envolta l'empresa.

Ahir, durant tot el dia, diverses dotacions dels bombers van estar remullant la zona afectada per acabar d'extingir l'incendi, una tasca que, segons fonts del mateix cos de bombers, es podria allargar fins avui al matí a causa de la gran quantitat de material que s'ha cremat durant l'incendi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.