Successos

Mor un home a Lloret mentre treballava

L’home, de 51 anys i veí de la vila, va caure des d’uns nou metres, a Roca Grossa

Un home de 51 anys va morir ahir a la tarda després de caure des de la teulada d’un edifici on treballava a Lloret de Mar (Selva). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís cap a les tres de la tarda, segons va informar l’Agència Catalana de Notícies (ACN). L’operari va caure des d’una altura de 9 metres i els serveis d’emergències no van poder fer res per salvar-li la vida. L’home, de nacionalitat russa, era veí del municipi. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar diverses patrulles dels Mossos, dues dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del SEM.

Els Mossos van posar els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Segons va informar Nova Ràdio Lloret, els fets van passar a la urbanització Roca Grossa.

A finals del 2018, al mes de desembre, ja hi va haver un altre accident laboral a Lloret. Un home va morir mentre treballava en caure al buit des del cinquè pis d’un hotel situat al carrer Pla de Carbonell. La víctima era un pintor de 48 anys, veí de la mateixa localitat, que estava fent tasques de manteniment a l’hotel Garbí, que obre en temporada alta però que tanca a l’hivern. L’accident laboral va tenir lloc cap al matí, quan el treballador feia mitja hora que havia començat la jornada laboral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia