Successos

Enxampen un motorista a 188 km/h a Arbúcies

L’infractor superava el límit de velocitat en 98 quilòmetres per hora

Agents dels Mossos d’Esquadra van enxampar aquest dissabte un motorista que anava a 188 km/h per una carretera local d’Arbúcies on el límit és de 90 km/h. La infracció va tenir lloc a la carretera local GI-550, on els Mossos havien muntat un control de velocitat a peu de carretera, concretament al quilòmetre 3,1, situat dins el terme municipal d’Arbúcies. Segons avança l’ACN, al voltant de les dotze del migdia el motorista, de 43 anys i veí de Sabadell, va passar pel davant del radar a gran velocitat, superant el límit de velocitat de la zona en 98 quilòmetres per hora.

Després que la policia identifiqués l’home, van procedir a denunciar-lo per un delicte contra la seguretat viària. Els Mossos, a més, ja l’han citat perquè es presenti a declarar davant del jutjat d’instrucció en funcions de Santa Coloma de Farners. Segons el que marca la llei, el delicte comporta penes de presó de tres a sis mesos o bé treballs en benefici de la comunitat durant un o tres mesos. Tots dos casos suposen la pèrdua del carnet de conduir durant un període d’entre un i quatre anys.

La carretera GI-550 d’Arbúcies, on es va caçar l’infractor, és una via sinuosa on no és estrany que hi hagi motoristes que aprofiten per circular-hi a gran velocitat. En aquests primers vuit mesos del 2019, segons el balanç del Servei Català de Trànsit (SCT), ja hi han perdut la vida 36 motoristes, 6 més que l’any passat. Pel que fa al total, entre l’1 de gener i el 31 d’agost han perdut la vida a les carreteres catalanes 119 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia