Successos

Nova denúncia contra el professor de bateria investigat per abusos

Un altre alumne assegura que el músic li feia fel·lacions

El mestre va declarar i només admet haver fet massatges d’índole no sexual als nois

Un altre exalumne del professor de bateria gironí Jordi Brull, investigat per abusos, ha relatat davant del jutjat que va ser objecte de fel·lacions no desitjades per part del mestre de bateria. El denunciant, que ara té quaranta anys, assegura que els abusos, una desena d’episodis, es van produir entre els anys 1995 i 2000, a partir dels 15 anys i fins als 19. L’exalumne va declarar que havia tardat tant de temps a abandonar les classes de Brull perquè per a ell el professor era un gran referent musical, i això feia que acceptés els massatges, per no haver de renunciar al que li aportava com a músic, ja que per a ell Brull era com un mite en el món de la bateria. Va afegir que no ho va explicar mai a ningú per vergonya i que el primer cop que ho va explicar va ser a la seva dona, després que aquest diari publiqués, el 10 de setembre del 2019, la notícia que s’investigava Brull per la denúncia d’altres alumnes. Aquest exalumne va declarar el 6 de febrer, i no es descarta que el jutjat en citi algun altre.

Brull va ser detingut pels Mossos el 26 de març passat, arran de les denúncies de dos exalumnes, Isaac Jover i Adrián Cuéllar. La detenció del professor, que es va negar a declarar als Mossos, va quedar sense efecte, i el cos de policia va trametre les diligències al jutjat número 2 de Girona. El jutjat va decretar l’arxivament de la causa en considerar inicialment que no havia quedat acreditada la perpetració del delicte. I en el cas d’Adrián Cuéllar, a més, es va posar de manifest que el delicte, en cas d’haver existit, ja hauria prescrit.

Però Jover no es va voler rendir. El seu representant legal va presentar un recurs contra la interlocutòria d’arxivament, i el 19 de juny la magistrada va dictar la reobertura de la causa i va ordenar que es tornés a prendre declaració al denunciant, que va tornar a explicar el seu relat dels fets. I també va citar Brull com a imputat.

LA DATA

06-02-20
Un exalumne
del professor de bateria va declarar al jutjat que va patir abusos durant quatre anys.

Massatges però només per l’estrès

Jordi Brull va ser interrogat al jutjat en relació amb la denúncia d’Isaac Jover i va negar que hagués sotmès l’alumne a tocaments sexuals no desitjats. El professor va admetre que en alguna ocasió, com que el noi es posava molt tens, li havia fet massatges a l’espatlla, però va assegurar que sempre estava vestit i assegut a la cadira i que mai va estar amb l’alumne despullat. El professor va assegurar que mantenia una bona relació amb Jover. També va negar abusos a dos nois més que, tot i que no l’han denunciat, van explicar a Jover que també eren afectats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia