Successos

Unió de Pagesos denuncia una altra onada de robatoris en finques agrícoles del Camp

El sindicat Unió de Pagesos (UP) ha demanat als Mossos que «extremin les mesures de seguretat» després que en les últimes setmanes s'hagi produït «una altra onada de robatoris en explotacions agrícoles del Camp de Tarragona», on els delinqüents s'han emportat «des de maquinària fins a aixetes de reg, instal·lacions de coure, transformadors o bastides». Salomó Torres, el responsable d'organització de la comissió permanent d'UP, va concretar que tenen constància, entre altres, de la sostracció de quatre tractors: un a l'Espluga de Francolí, un altre a les Piles i dos a prop de l'ermita de Paret Delgada, a la Selva del Camp.

A la llista d'incidències hi afegeixen que a la zona que va del Camí Travesser fins al Mas del Cantó, la qual està situada entre Vilallonga del Camp, el Morell i la Selva del Camp, també darrerament han desaparegut tot tipus d'aparells i eines de coure; a Reus, uns desconeguts es van endur un cablejat elèctric que va deixar sense electricitat un bon nombre de finques; a Montbrió del Camp, es van apropiar eines i aixetes de reg i, a Riudoms, va desaparèixer una bastida que s'havia col·locat per arranjar els desperfectes de la teulada d'una caseta. Per tot plegat, el sindicat demana que s'investiguin els circuïts de venda de la mercaderia i ha convocat pel 2 de juny una assemblea de la comissió de seguretat d'UP per tractar l'estratègia a seguir davant d'aquesta situació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.