Successos

Agredeixen la propietària d'una botiga i la seva filla menor d'edat al Vendrell

Dos robatoris amb violència contra basars xinesos en un mateix dia són els actes delictius que van cometre el 27 de maig una jove de Tarragona, de 22 anys, i el seu còmplice, veí de Sant Jaume dels Domenys, i de 24. Els sospitosos, que anaven amb la cara descoberta, van irrompre primer a l'establiment Mulaya, situat al número 11 del carrer del Peix, on hi havia la propietària i la seva filla menor d'edat. Segons la responsable del negoci, la noia va ser la que va actuar amb més agressivitat, ja que la va colpejar tant a ella com a la seva filla per tot el cos: «Em va agafar pels cabells; em va treure a fora la tenda; em va encastar contra una paret de l'església; em va donar diversos cops al cap i em va fer caure a terra, causant-me una ferida al genoll.» Els lladres, a continuació, van agafar quatre samarretes i van fugir; mentre que les víctimes van ser ateses pels serveis mèdics i no van comunicar el succés a la policia fins a la nit.

Poca estona després, els individus van tornar actuar, en aquesta ocasió al Super Basar Orient, al número 20 de la Rambla. Aquí, l'acusada també va colpejar la dependenta, la va arraconar contra la porta, i va marxar amb roba que es va amagar sota la camiseta. Els Mossos d'Esquadra van dur a terme la inspecció ocular de les dues botigues i van mostrar a les denunciants una sèrie de fotos, a través de les quals van reconèixer la processada; i, partir d'aquí, la Policia de la Generalitat va emetre una ordre de recerca contra els delinqüents. Dos agents de proximitat de la policia local que dijous passat patrullaven pel centre van aturar la parella i els van requerir la documentació. En comprovar les dades, van observar que pesava sobre ells una ordre d'arrestament i els van conduir a la comissaria, on van realitzar les primeres diligències sobre el cas. Després, tant les diligències com els detinguts van ser lliurats als Mossos. Tots dos ja han declarat davant el jutge, que va ordenar l'ingrés a la presó de la noia, mentre que el jove va quedar en llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia