Successos

Una noia de Palamós, apunyalada pel company

Va rebre més de trenta agressions, entre talls i ferides profundes

Una jove de 34 anys va resultar greument ferida dimecres a la nit a Palamós. La persona amb qui compartia pis, un home de 28 anys, presumptament la va apunyalar repetides vegades i després va fugir. La noia presentava més d’una trentena de lesions, entre talls i ferides profundes. Posteriorment es va lliurar als Mossos d’Esquadra, que el van detenir. La víctima va ser ingressada a l’hospital Josep Trueta de Girona, on va ser intervinguda d’urgència.

Els fets van passar al voltant de les onze de la nit. Els veïns d’un bloc del carrer de les Dues Palmeres, al nucli de la Fosca, van alertar els serveis d’emergència d’una possible agressió. Hi van anar els Mossos d’Esquadra i la policia local, que van trobar una dona greument ferida, aparentment per arma blanca, a l’interior d’un dels apartaments. La víctima, una dona de 34 anys i de nacionalitat romanesa, va ser evacuada amb una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques cap a l’hospital Josep Trueta de Girona.

Quan la policia va arribar a l’escenari dels fets, el presumpte agressor ja havia fugit amb un vehicle. Es va muntar un dispositiu per localitzar-lo, però posteriorment ell mateix es va presentar voluntàriament a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a la Bisbal d’Empordà. Es tracta d’un home de 28 anys, de nacionalitat espanyola i sense antecedents policials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia