Successos

Tornen a saquejar la perfumeria If de Figueres i roben les canonades de coure d'una masia de Cabanes

La perfumeria de la cadena If situada a la plaça de les Patates de Figueres va ser objecte, la matinada d'ahir, d'un robatori pràcticament idèntic que el que va rebre el 10 de maig, és a dir, encara no fa dos mesos. Com l'altre cop, els lladres van arromangar la persiana metàl·lica i després van trencar les portes de vidre. Un cop a dins, amb tota la rapidesa possible, van saquejar les prestatgeries i van agafar tots els flascons de perfum que van poder, material valuós i fàcil de revendre. En aquesta ocasió els lladres van rebentar l'accés de la plaça de les Patates mentre que al maig ho havien fet des del costat del carrer dels Tints, on el tram d'aparador de la perfumeria és més curt que per la banda de la plaça. Se sospita que els lladres pertanyen a una banda, possiblement de romanesos, especialitzada en aquesta mena de robatoris. Una altra perfumeria del centre de Figueres, Júlia, també va ser saquejada amb el mateix sistema, ara fa un parell de mesos.

En el capítol de robatoris de coure, els lladres continuen enginyant-se-les per endur-se'n alguna cosa de qualsevol lloc. Aquesta setmana li ha tocat rebre a una masia de Cabanes que els propietaris només fan servir els caps de setmana. Els lladres van aprofitar l'absència dels amos per entrar per una finestra i arrencar tota la instal·lació de les canonades de l'aigua, que eren de coure. Els amos de la casa, situada a la carretera de Pont de Molins, van anar-hi dissabte al matí i van descobrir que els havien robat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia