Successos

LLORET DE MAR

PCR només a locals, i vacunació massiva

L’aposta d’oferir PCR i tests d’antígens a un preu competitiu per a turistes i residents a les pistes d’atletisme de Lloret de Mar s’havia obert a finals de juny, des del consistori i el Gremi d’Hostaleria, a qualsevol persona que hi volgués recórrer, també allotjats o residents en altres poblacions, sense cita prèvia i amb resultats dins de la mateixa jornada. Però tot just deu dies després, el volum de cues començava a desbordar-se i, per ordenar la demanda, ahir van anunciar que caldrà demanar hora amb antelació i el servei es restringirà només a les persones que acreditin amb un document oficial d’identitat o de residència, o d’una confirmació de reserva, que s’allotgen a la població, en són veïns o hi posseeixen una segona residència. L’alcalde, Jaume Dulsat, admetia ahir que el “projecte ha superat totes les expectatives”, i d’aquesta manera preveuen ser més “àgils”. Ahir, anunciaven que es podia demanar hora per sotmetre’s a proves dilluns i en dies successius, i mantenen dispositius per atendre grans grups a hotels o domicilis.

En paral·lel, per immunitzar més persones encara no vacunades, sobretot d’entre 45 i 69 anys, ahir es va anunciar una jornada de vacunació massiva a la biblioteca municipal, dimecres vinent, dia 7, en franges de matí i tarda. Poden presentar-s’hi pacients adscrits als dos CAP, i també veïns de Tossa. Com a requisits, hi ha no tenir cap cita programada en cap altre punt vacunal, no haver rebut cap dosi i no haver passat la Covid-19 en els darrers sis mesos. Si es compleixen aquests requisits, els ciutadans interessants s’hauran de presentar al punt de vacunació i identificar-se amb la targeta sanitària o un document acreditatiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia