Successos

sant vicenç de castellet

Moren d'accident dos veïns de Ripollet

Dos veïns de Ripollet (Vallès Occidental) van morir al voltant de les set de la tarda de dijous en un accident de trànsit a l'autopista C-16, a l'altura de Sant Vicenç de Castellet (Bages). Segons van informar els Mossos d'Esquadra, el sinistre es va produir al quilòmetre 46 en direcció a Manresa, i només s'hi va veure implicat el vehicle de les víctimes, en què viatjaven tres persones. La persona que va quedar ferida de gravetat és la conductora de la furgoneta, una dona de 51 anys i resident a Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental). Les dues víctimes mortals són Rafael M.G., de 55 anys, que ocupava el seient de l'acompanyant, i Dolors G.A., de 89 anys, que anava al seient de darrere.

Ahir a la tarda una persona va morir i quatre més van quedar ferides, una de les quals molt greu, en un xoc frontal entre dos vehicles a la C-55, a Callús (Bages). En un dels vehicles, amb matrícula francesa, hi viatjaven quatre persones. Un dels ocupants va morir i els altres tres van quedar ferits. En el segon vehicle hi viatjava un únic ocupant, que va resultar ferit greument.

el punt



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.