Successos

policial

Detenen dos lladres per haver robat maquinària a Cassà

valor ·

El material sostret està valorat en 11.000 euros i es va poder recuperar després de trobar-lo en un local de Pineda de Mar

Els assaltants van intentar vendre el botí, però els Mossos els van enxampar

Dues persones han estat detingudes acusades de sostreure material valorat en uns 11.000 euros a l'empresa Treballs Forestals M.A. de Cassà de la Selva. La matinada del 31 de juliol els dos acusats haurien entrat a robar a l'empresa i n'haurien sostret maquinària forestal. El mateix denunciant va informar tres dies després que la maquinària es podria trobar en un local de Pineda de Mar. En investigar-ho, els Mossos d'Esquadra van detenir un veí de Santa Coloma de Farners i un veí de Palafolls, tots dos de nacionalitat romanesa, de 34 anys i sense antecedents, acusats d'un delicte de receptació. Aquest divendres els dos homes han passat a disposició judicial.

Els fets es remunten a la matinada del 31 de juliol quan la policia local de Cassà de la Selva va rebre la denúncia d'un robatori a l'empresa Treballs Forestals M.A. Tres dies més tard, el 2 d'agost, el mateix denunciant va informar que les eines i la maquinària sostreta es podrien trobar en un local que anteriorment havia estat un concessionari situat a Pineda de Mar, al Maresme.

Els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació per tal d'aclarir els fets, i es van desplaçar fins aquest local. Efectius policials es van esperar durant una estona davant del local, fins que hi va arribar una furgoneta d'on van baixar dos homes, i seguidament un altre vehicle amb un home a l'interior. Seguidament efectius dels Mossos d'Esquadra van entrar dins el local i van interrogar les tres persones. Un d'ells va manifestar que havia vingut a mirar màquines desbrossadores per comprar, i els altres dos ho van confirmar.

En comprovar la procedència de la maquinària, els Mossos van constatar que es tractava del material sostret a l'empresa Treballs Forestals M.A. de Cassà de la Selva. Entre les eines trobades hi havia desbrossadores, xerracs i tot tipus de maquinària de treball forestal que està valorada en uns 11.000 euros. Per aquest motiu, els dos homes van ser detinguts acusats d'un delicte de receptació.

S'enduen cable de coure

Els Mossos d'Esquadra de la unitat d'investigació del Baix Penedès també han detingut dues persones presumptament implicades en una dotzena de furts de cable de l'enllumenat públic de diversos municipis de la comarca per tal d'extreure'n el coure. A banda, els agents dels Mossos d'Esquadra van detenir dues persones més, responsables d'una ferralleria de Santa Oliva, al Baix Penedès, per comprar de manera reiterada aquest material robat. Els detinguts pels furts són dos veïns del Vendrell de 26 i 29 anys, respectivament, que haurien estat vivint de la sostracció de cable de l'enllumenat públic de diversos municipis del Baix Penedès. Així mateix, la propietària de la ferralleria, una veïna de Sitges de 41 anys, i el responsable de la seva gestió, un veí de Llorenç del Penedès de 51 anys, no van poder aportar la documentació de l'origen lícit d'aquest material. Tots dos van quedar detinguts acusats d'un delicte de receptació continuada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.