Successos

robatoris

Roben 1 km de cable a Santa Cristina d'Aro

Els lladres deixen sense telèfon la urbanització de Sant Miquel d'Aro

Els lladres de coure no paren d'endur-se cable telefònic dels pals exteriors. Aquest cop, els lladres han baixat fins a la costa, i ha tocat el rebre als veïns de Santa Cristina d'Aro. Concretament, els lladres es van endur un quilòmetre de cable de coure d'una línia telefònica que dóna servei a la urbanització de Sant Miquel d'Aro. Els assaltants es van enfilar als pals telefònics que hi ha a la carretera que uneix el municipi de Santa Cristina d'Aro i Romanyà, i es van endur tot el cable. A causa del robatori, els veïns de la urbanització es van quedar sense telèfon fix ni servei d'internet. Tot indica que els veïns tornaran a tenir línia telefònica avui, ja que ahir els tècnics de Telefónica no van poder arreglar l'avaria perquè no tenien prou material, ja que estan desbordats pels nombrosos robatoris comesos a les comarques gironines. En total, els lladres de Santa Cristina d'Aro es van endur un botí d'uns 15.000 euros, que és el valor del quilòmetre de cable de coure. A aquesta xifra, cal afegir-hi el cost que suposa a Telefónica reposar tot el cable.

A Sant Hilari, una avaria

Si a Santa Cristina es van quedar sense telèfon per un robatori, a Sant Hilari Sacalm dissabte també es van trobar en aquesta situació però, aquest cop, a causa d'una avaria. La culpa, la va tenir un camió o una excavadora que treballant en una zona rural del municipi amb el remolc o la pala va trencar el fil telefònic i va deixar sense servei el municipi.

Un dia sencer sense Visa

Una avaria va deixar durant 24 hores sense telefonia fixa els veïns de Setcases el cap de setmana passat i encara no se'n saben les causes. Diumenge, el servei es va restablir de manera provisional, segons va informar l'alcalde, Jaume Busquets. L'avaria va afectar els negocis locals durant un dels caps de setmana en què reben més turisme, ja que no van poder fer funcionar els aparells de cobrament amb targetes. L'avaria es va produir pocs dies després que el poble quedés aïllat a causa d'un aiguat. A Setcases, però, ningú es planteja ara per ara demanar danys i perjudicis per aquests problemes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.