Successos

SUCCESSOS

Un home mor a Móra d'Ebre per una explosió de gas

Una acumulació de gas butà a l'interior d'una casa va provocar un incendi que va cremar totalment l'habitatge

La víctima tenia 89 anys i residia sola al domicili

Una persona va morir ahir a la matinada a conseqüència d'una explosió de gas en una casa de Móra la Nova (Ribera d'Ebre). L'explosió es va produir per una acumulació de gas butà a l'interior de l'habitatge, que va provocar l'incendi. Com a conseqüència de l'explosió va morir un home de 89 anys que vivia a la casa afectada i els Mossos d'Esquadra van haver d'evacuar tres persones més d'una casa adjacent.

La víctima de l'explosió estava sola en el moment en què es va produir el sinistre. L'explosió que va originar el posterior incendi es va produir en una casa de planta baixa, d'uns cent metres quadrats, situada al carrer Sant Pancraci, número 9. L'incendi va cremar totalment l'habitatge i una part del sostre va quedar esfondrat.

Els bombers de la Generalitat van rebre l'avís dels fets poc abans de dos quarts de dues de la matinada, i es van desplaçar al lloc del succés amb set dotacions. Van donar per extingit el foc cap a un quart de vuit del matí.

A partir d'aquesta hora, les persones que prèviament havien estat desallotjades dels seu habitatges van poder tornar als seus domicilis.

Dos incendis més

D'altra banda, ahir poc abans de la una de la matinada també es va produir un incendi en una casa unifamiliar de dues plantes al Camí Ral de Begues (Baix Llobregat), que va ser extingit sobre les dues de la nit. Els bombers hi van participar amb cinc dotacions. El foc va cremar dues habitacions a la planta superior i un home de 36 anys va resultar ferit amb cremades de caràcter lleu i intoxicació per inhalació de fum, per la qual cosa va ser traslladat a l'hospital de Viladecans.

Altrament, un tercer incendi que es va produir al voltant de les dues de la matinada d'ahir al carrer Oviedo, número 10, tercer primera, de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), va provocar dos ferits lleus, de 31 i 40 anys. Aquestes dues persones ferides havien sortit del pis afectat pel foc i havien pujat al terrat per fugir del fum. Van patir intoxicacions de caràcter lleu i van ser evacuades a l'Hospital General d'Hospitalet.

El foc va cremar totalment una habitació de l'habitatge. Els bombers de la Generalitat van donar per controlat l'incendi al voltant de quarts de tres de la matinada. Tres dotacions es van desplaçar al lloc del sinistre.

Un ferit lleu per una deflagració en un pis de Figueres

Un home de 82 anys va patir ferides de caràcter lleu a causa d'una deflagració per acumulació de gas butà que va tenir lloc ahir al migdia en un domicili de Figueres, situat al carrer Sardana, número 26, al quart pis. L'home ferit va ser traslladat a l'hospital de Figueres amb cremades de primer grau, considerades lleus. Els bombers, que van rebre l'avís a un quart i mig de dues del migdia, es van desplaçar al lloc amb quatre dotacions.

D'altra banda, ahir es va produir també una petita deflagració de gas en un casa de Santa Cristina d'Aro, sense provocar ferits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.