Punt divers

Santa Perpètua acusa l'Ecoparc de Montcada de provocar mala olor

L'Ajuntament de Santa Perpètua de la Mogoda (Vallès Occidental) creu que el causant de la mala olor que s'ha detectat prop de Can Vargas, a Ripollet, és l'Ecoparc-2, ubicat a Montcada, i no l'empresa de Santa Perpètua Lípids Santiga.

En un comunicat, el consistori de Santa Perpètua afirma tenir proves i informes mediambientals en la línia que l'Ecoparc-2 és el "causant principal dels episodis diaris i intensos que pateix Can Vargas, a Ripollet, i Can Sallent, a Santa Perpètua", que varien segons la direcció del vent.

El consistori assegura que l'Ecoparc-2 no compta amb autorització definitiva del departament de Medi Ambient de la Generalitat, ja que no va aplicar mesures correctores. També recorda que una sentència recent del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va declarar nul el plantejament urbanístic que va permetre la seva instal·lació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.