Punt divers

La Guàrdia Civil confisca a Roses roba falsificada valorada amb més d'un milió d'euros

Cinc persones han estat detingudes

La Guàrdia Civil de Girona ha confiscat roba i altres peces suposadament falsificades a Roses, que estarien valorades en més d'un milió d'euros.

Les peces tenien anagrames de primeres marques comercials i la investigació, que ha finalitzat amb la detenció de cinc persones, es va iniciar arran de les denúncies que havien presentat representants de les marques autèntiques que argumentaven que s'estaven venent falsificacions a les comarques gironines.

Aquest dilluns es van inspeccionar diversos comerços de Roses (Alt Empordà), on van trobar el material suposadament falsificat, entre el que hi ha calçat esportiu, cinturons, ulleres de sol, bijuteria de marques com Nike, Dior, Prada, Loewe, entre d'altres, que han estat valorades en aproximadament 1.353.495€.
Segons informa la Guàrdia Civil, entre el gènere intervingut hi havia una gran quantitat de calçat esportiu que, encara que aparentment duien una etiqueta amb la marca Sport, quan es retirava s'hi podia veure l'anagrama de la marca Nike a sota. Es venien al públic a un preu de 75€. El cos policial atribueix el doble etiquetatge a l'intent per part dels delinqüents d'evitar els controls duaners a l'entrada a la Unió Europea, ja que han estat fabricats en països asiàtics.

L'operació ha acabat amb la imputació de cinc persones per suposats delictes contra la propietat industrial, pel que han passat a disposició del Jutjat de Guàrdia de Figueres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.