Punt divers

L'Ajuntament d'Olvan i l'Incasòl creen l'ens que farà possible la construcció d'un polígon de 50 hectàrees al Berguedà l'any 2009

CATALUNYA CENTRAL

L'Ajuntament d'Olvan i l'Incasòl han constituït aquest dijous el consorci que s'encarregarà de construir i gestionar un polígon industrial de 50 hectàrees. L'objectiu és que aquest nou sector d'activitats econòmiques doni resposta a la demanda de sòl de les empreses del Berguedà, amb una oferta prou diversificada d'espais perquè s'hi puguin implantar diferents tipus de negoci. Està previst que les obres s'iniciïn el primer trimestre de l'any 2008 i que estiguin acabades abans de l'estiu de l'any 2009. La creació d'aquesta nova superfície de sòl industrial, emplaçada en un indret estratègic del Berguedà pel que fa a les comunicacions, suposarà una inversió de 13 milions d'euros. En el futur, el polígon es podrà ampliar fins a 100 hectàrees.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.