Successos

Mor una treballadora de Prefabricats Pujol a la planta de les Borges Blanques

Ha estat atropellada de manera accidental per una màquina que transportava formigó i que conduïa un altre treballador de l’empresa

Una treballadora de l’empresa Prefabricats Pujol ha perdut la vida aquest dimarts en un accident laboral a les instal·lacions que aquesta firma té al polígon Castellots de les Borges Blanques, dedica a la fabricació de formigó. Els serveis d’emergències han rebut l’avís cap a un quart de dotze del matí. Segons han explicat els Mossos, un operari de l’empresa que conduïa una màquina que transportava formigó ha atropellat accidentalment la dona. Tot i la ràpida actuació del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), no se li ha pogut salvar la vida. La víctima és una veïna de les Borges Blanques, de 51 anys. Han participat en la gestió de l’accident diverses patrulles dels Mossos, del SEM i dels Bombers de la Generalitat.

Els Mossos d’Esquadra han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida i del Departament d’Empresa i Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia