Punt divers

Detenen un perillós atracador de botigues del Vallés Occidental

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Carlos G.M., de 41 anys i veí de Palau-Solità i Plegamans, acusat de sis robatoris amb arma de foc en botigues del Vallès Occidental i Oriental, on es va apoderar d'un botí global de 1.800 euros, ha informat avui la policia autonòmica.

Al detingut se li atribueixen l'atracament en una farmàcia de Palau Solità i Plegamans el 17 de juliol; d'una oficina de La Caixa situada al costat de la farmàcia l'endemà; un hotel de Mollet el mateix dia, una farmàcia de Granollers el dia 20, una altra de Mollet el dia 23 i una gasolinera de Granollers el dia 24.

En aquest últim atracament, la dependenta de l'estació de servei es va resistir i va impedir el robatori del contingut de la caixa registradora.

Segons les mateixes fonts, l'assaltant portava una bosa blava i negra on guardava l'arma de foc amb la qual assaltava els establiments.

Diversos testimonis van assenyalar que al lloc dels fets s'havia vist un cotxe blau i es va comprovar la identitat del propietari del vehicle, pel que es va distribuir un requeriment de recerca del vehicle i del propietari.

El passat 23 de juliol una agent de la comissaria de Pineda de Mar va identificar el vehicle i gràcies a la Policia Local el vehicle va ser detingut i el seu conductor arrestat.

En el registre del cotxe es va trobar una arma d'aire comprimit i cartutxos d'escopeta que podrien correspondre a l'arma que s'usava en els assalts.

El detingut, que té antecedents per més d'una trentena de robatoris, va passar a disposició del jutjat d'Arenys de Mar, el titular del qual ha decretat l'ingrés a la presó.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.