Successos

vilallonga del camp

Mor un treballador d'una empresa de paper

Un treballador d'una empresa dedicada a l'emmagatzematge i distribució de paper a Vilallonga del Camp va morir ahir després que li caiguessin al damunt dues bales de paper que intentava transportar. Segons van informar fonts dels Mossos d'Esquadra, la víctima tenia 53 anys i residia actualment al municipi de La Zaida, a Saragossa.

Els fets van tenir lloc poc abans de la una de la tarda, quan l'home va intentar traslladar les dues bales de paper amb el toro mecànic que estava conduint. El material, però, va acabar caient damunt del treballador, impacte que li va causar la mort.

Un cop rebut l'avís de l'accident, al lloc dels fets es van desplaçar membres del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que han intentat salvar-li la vida sense èxit a través de maniobres de reanimació. L'accident es va produir dins de la fàbrica, situada al punt quilomètric 3,8 de la carretera TV-7233, que uneix Vilallonga amb la Selva del Camp.

Els Mossos d'Esquadra estan recopilant tota la informació sobre aquest possible accident laboral per tal de transmetre-la a l'autoritat judicial i al Departament de Treball.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.