Punt divers

Defensa de la Natura del Berguedà fa una caminada de protesta pel deteriorament del camí de Borredà a Sant Sadurní de Rotgers

CATALUNYA CENTRAL

El Grup de Defensa de la Natura del Berguedà ha organitzat una caminada popular de protesta contra la destrucció del camí que va des de Borredà fins a Sant Sadurdí de Rotgers (Berguedà). La caminada s'ha previst per aquest diumenge a dos quarts de deu de matí, amb sortida a l'IES Guillem de Berguedà, a Berga. El Grup ha explicat que des de principis d'estiu 'a Borredà ha saltat l'alarma després que comencessin els treballs d'explotació de la pedrera Capdevila'. Segons afirmen els representants del Grup, aquesta explotació 'ha malmès de forma seriosa part del magnífic camí que porta des de Borredà a Sant Sadurní de Rotgers'. És per aquest motiu que el Grup acompanyats de veïns de Borredà faran una caminada de protesta fins a l'explotació. Una vegada al camí, es farà una valoració del terreny i de l'impacte que ha tingut la pedrera. Després, està previst continuar fins a Sant Sadurní de Rotgers per visitar l'església romànica del segle X i restaurada fa poc temps.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.