Punt divers

La Firagost de Valls obre les seves portes amb la prioritat de garantir la seguretat

Alt Camp

La 53a edició de la Firagost de Valls obrirà portes aquest dimarts 31 de juliol a les deu del matí amb més de 350 expositors repartits pels carrers de la capital de l'Alt Camp, que s'han cobert amb els ja tradicionals tendals per protegir-se del sol.

El ritme de muntatge dels estands és frenètic en les hores prèvies a l'obertura d'aquesta fira agrícola i de productes del camp. L'organització s'ha fixat com a prioritat garantir la seguretat. Per aquest motiu, s'han contractat dues empreses de seguretat privada, a més de demanar reforços de tots els cossos de seguretat, és a dir, Policia Local, Guàrdia Civil i Mossos d'Esquadra.

L'any passat es van produir diversos incidents, com el robatori de 400 aus al Parc Barrau, i de productes diversos d'alguns estands d'alimentació. El director de la Firagost, Antoni Bastús, ha declarat que la manca de seguretat ciutadana i l'augment d'actes vandàlics obliga a destinar més esforços a la seguretat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.