Successos

Itàlia

Un llamp mata el propietari de l’empresa de panettone Balocco

L’empresari passejava en bicicleta a la zona alpina de Pragelato amb un amic, que també ha mort

Els serveis d’emergències han arribat al lloc malgrat el temporal però no han pogut reanimar els ciclistes

Alberto Balocco, president i conseller delegat de la coneguda empresa de brioixeria italiana Balocco, que elabora entre altres els famosos panettone, ha mort aquest divendres al costat d’un amic quan passejaven amb bicicleta a la zona alpina de Pragelato, al Piemont, a causa probablement de l’impacte d’un llamp, segons informen els mitjans italians.

El president de Balocco, una empresa familiar coneguda internacionalment pels seus productes de brioixeria, ha estat trobat a la carretera que puja cap al refugi Assietta, a la zona de la Vall de Susa, juntament amb el seu amic Davide Vigo, de 55 anys.

Segons els mitjans, un automobilista ha trobat els cossos i ha avisat els serveis mèdics, que han aconseguit arribar al lloc malgrat el violent temporal que afecta la zona. Tot i així, els sanitaris no han pogut reanimar els ciclistes.

Alberto Balocco, de 56 anys, era l’hereu de l’empresa que va fundar el seu avi el 1927 i en la qual actualment treballen prop de 500 persones.

L’alcalde de Fossano, on es troba la fàbrica de Balocco, Dario Tallone, ha dit que es tracta d’una “notícia dramàtica per a tothom”. Tallone ha explicat que Balocco era “un gran empresari, com el pare”. El president de la regió del Piemont, Alberto Cirio, ha lamentat la mort d’un empresari que “és un símbol” per a la zona i que ha portat la tradició de la regió “a totes les cases dels italians”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia