Punt divers

Viver i Serrateix tem que l'obra de portada d'aigua de Sant Ponç no arribi a temps per resoldre els problemes de sequera

CATALUNYA CENTRAL

Viver i Serrateix esgotarà en només dues setmanes les reserves d'aigua si no plou i no serà fins a finals de mes o principis de març que entraran en servei les infraestructures de portada d'aigua de l'embassament de Sant Ponç, que està executant Constructora de Calaf per encàrrec de l'Agència Catalana de l'Aigua. Segons ha explicat l'alcalde de Viver, Lluís Torrentó, tot i que les canalitzacions ja permeten rebre un sobrant de l'aigua que no utilitza Navès, si continua la sequera caldrà tornar a recórrer al transport d'aigua en cubes fins el poble. No obstant això, Torrentó és optimista i diu que, si més no, aquesta serà la darrera vegada que caldrà portar l'aigua fins el poble en camions, ja que la portada d'aigua resoldrà els problemes de Viver i també els de Montmajor, l'Espunyola, Montclar i Navès.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.