Punt divers

Passanant rep les primeres inscripcions per a la 3a edició del certamen fotogràfic que tindrà els parcs eòlics com a teló de fons

CAMP DE TARRAGONA

La trobada fotogràfica 'Passanant Foto', que se celebrarà els dies 9 i 10 de maig, ja ha rebut les primeres inscripcions i una allau de visites al web de l'Ajuntament de Passanant. És el tercer any que s'organitza aquest micro certamen fotogràfic al poble de Passanant, i malgrat voler mantenir un format reduït, l'any passat va superar les expectatives amb l'assistència de 64 fotògrafs d'arreu del món. Les inscripcions s'han limitat enguany a un màxim de 75 persones. Una de les novetats és que els participants es trobaran amb un paisatge nou, amb parcs eòlics construïts o en fase de construcció. L'organització, però, veu amb bons ulls l'arribada d'energies alternatives a la Conca de Barberà. La trobada s'adreça a totes les persones apassionades del món de la fotografia. Les exposicions, però, romandran obertes al públic en general.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.