Successos

Assassinada una dona a Alcoi per la seva parella, que s’ha intentat suïcidar

Una dona de 27 anys ha mort aquesta matinada degollada presumptament per la seva parella, de 29, en el domicili familiar a Alcoi (Alcoià), on l’agressor ha intentat suïcidar-se llançant-se des d’un cinquè pis.

Fonts de la investigació han informat que el crim masclista s’ha descobert cap a dos quarts de dues de la matinada, quan els veïns de l’edifici han avisat la Policia que una persona s’havia precipitat al pati de llums.

En arribar els agents i entrar a la cada, van trobar a la jove degollada al lavabo. L’home està ingressat en un hospital i el seu estat és crític.

La parella no tenia fills i vivien junts al domicili des del desembre passat. No consten denuncies prèvies de la víctima per violència masclista. Els veïns, però, expliquen en alguna ocasions havien alertat la policia per fortes discussions de la parella, sense que s’arribés a denunciar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia