Successos

Estats Units

Un tiroteig durant la celebració de ‘Halloween’ deixa 14 ferits a Chicago

Entre les víctimes hi ha tres menors d’edat

Els dies previs a Tots Sants hi ha hagut nou tirotejos als EUA, que han deixat 10 morts i 46 ferits

Almenys 14 persones han resultat ferides a la ciutat de Chicago, als Estats Units d’Amèrica (EUA) en un tiroteig en plena nit de Halloween, on molts menors surten disfressats als carrers per demanar llaminadures als seus veïns.

El succés s’ha produït cap a dos quarts de deu de la nit de dilluns en un carrer a tocar de l’East Garfield Park, al costat oest de la ciutat.

Dos individus han obert foc des d’un vehicle contra un grup de persones que celebrava la vigília de Tots Sants al carrer.

El tiroteig ha deixat 14 ferits de diversa consideració, inclosos tres nens. La víctima més jove és una nena de 3 anys, que ha resultat ferida greu per bala a les dues cames. Els altres dos menors són una nena d’onze anys i un noi de tretze, ha detallat la policia.

El vehicle, de tipus SUV i amb la carrosseria negra, ha fugit després del tiroteig cap al sud de la ciutat. Durant l’escapada ha atropellat una dona, que també ha resultat ferida.

La policia busca els autors de l’atac i es desconeix encara si ha estat premeditat o casual.

Durant el cap de setmana i la vigília de Tots Sants s’han registrat nou tirotejos als Estats Units, inclòs el de Chicago, en els quals han mort 10 persones i 46 han resultat ferides.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia