Punt divers

El celler lleidatà Tomàs Cusiné llança el seu primer vi blanc, Auzells 2007, elaborat amb nou varietats diferents

PONENT

El celler lleidatà Tomàs Cusiné ha llançat al mercat l'Auzells 2007, el primer vi blanc de la firma elaborat amb nou varietats diferents de raïm blanc. Aquest celler, inscrit a la DO Costers del Segre, ha elaborat 14.600 ampolles del nou vi i totes ja han estat comercialitzades. Aquest nou llançament se suma als vins negres, Geol i Vilosell, que la firma elabora des de l'any 2003. L'enòloga i adjunta de direcció de l'empresa, Gemma Plaza, ha explicat que una de les peculiaritats d'aquest nou vi és que totes les varietats que el formen han estat fermentades per separat i després s'han unit per crear l'Auzells.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.