Successos

Dos detinguts per haver calat 7 focs a Girona i Salt

Els Mossos d’Esquadra van detenir dos joves de 19 i 20 anys per haver calat foc a set contenidors i dos vehicles a Girona i Salt. Segons informa l’ACN, el reguitzell d’incendis va tenir lloc entre les 5.30 hores i les 7 del matí del dia 25. Gràcies a la col·laboració ciutadana i a la descripció dels testimonis, una patrulla dels Mossos va veure dos sospitosos fugint després de provocar un foc i amagar-se en un edifici del carrer Àngel Guimerà de Salt. Els agents van localitzar els nois. Quan els van escorcollar els van trobar objectes que podien haver fet servir per causar els incendis, com ara un encenedor, papers i una ampolla d’alcohol. Per això els van detenir com a suposats autors d’un delicte d’incendi i danys.

La nit es va saldar amb set contenidors i dos vehicles cremats entre Girona i Salt. En concret, es relaciona els arrestats amb focs al carrer Canalejas, a la plaça Independència, al carrer Bonastruc de Porta, al carrer Figuerola de Girona i als carrers Major i Costabona de Salt.

També haurien calat foc a un vehicle aparcat al carrer Pau Casals de Girona, que va acabar afectant un segon cotxe quan les flames es van propagar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia