Punt divers

El consorci forestal de Catalunya i la fundació CEDRICAT finalitzen el projecte socioambiental de la muntanya d'Escornalbou

CAMP DE TARRAGONA

El Consorci Forestal de Catalunya, amb la col·laboració del Centre pel Desenvolupament Rural Integrat de Catalunya (Fundació CEDRICAT), ha finalitzat un projecte de gestió i dinamització de l'entorn natural del Castell-Monestir de Sant Miquel d'Escornalbou, que ha suposat dos anys de treballs a la zona amb una inversió de més de 120.000 euros. Aquesta iniciativa s'ha fet amb la col·laboració econòmica de la Fundació la Caixa i de la Diputació de Tarragona i el suport dels ajuntaments de l'Argentera, Duesaigües, Vilanova d'Escornalbou i Riudecanyes. La Fundació la Caixa i la Diputació de Tarragona han finançat la iniciativa. Els boscos, els itineraris i la dinamització social d'aquest emblemàtic castell-monestir, objectiu de les actuacions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.