Successos

Ingressa a l’hospital en estat crític una conductora afectada per l’accident múltiple de Barcelona

L’han traslladada al centre hospitalari Sant Pau i perilla la seva vida

El sinistre ha causat 15 ferits i se’n desconeixen les causes

Greu accident a Barcelona amb més d’una desena de ferits, amb una conductora d’un cotxe que ha hagut d’ingressar a l’hospital d’immediat i en estat crític. El seu cotxe ha xocat contra un autobús i un fanal, amb una moto també afectada, al carrer València. Segons el Servei d’Emergències Mèdiques, 15 persones han resultat ferides, la persona que conduïa el turisme, en estat crític, i ha estat traslladada a l’Hospital Sant Pau. Es tem per la vida d’aquesta conductora que havia quedat atrapada a dins del vehicle després de l’accident, però que els Bombers l’han pogut treure. La resta de ferits han estat atesos i tres d’ells, també lleus, han hagut de ser traslladats a diferents hospitals. Diversos dels ferits han estat viatgers de l’autobús que ha rebut el xoc.

Aquest accident múltiple ha fet intervenir cinc unitats del Servei d’Emergències Mèdiques, però també els Bombers, a més dels dos cossos policials: la Guàrdia Urbana i els Mossos.

El sinistre ha provocat afectacions al trànsit, amb desviacions realitzades per la Guàrdia Urbana al carrer València entre Marina i Lepant, segons ha informat el mateix cos policial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia