Successos

Una baralla al centre de la Jonquera acaba amb els dos implicats ferits i detinguts

Una baralla a cops d’ampolla al centre de la Jonquera acaba amb els dos implicats ferits i detinguts per la Policia Local, amb el suport dels Mossos i de la Policia Nacional. Els fets van succeir el dia d’ahir, al voltant de les vuit del vespre. Els dos homes detinguts s’estaven esbatussant amb ampolles de vidre al mig del carrer Major, al centre del municipi de la Jonquera. La Policia Local va rebre l’avís i una patrulla, que estava a prop de la zona, va dirigir-se a la zona ràpidament. Un cop allà, van adonar-se que els implicats ja havien marxat i van començar la recerca per trobar-los.

Al primer se’l va poder detenir al mateix carrer on van succeir els fets, mentre que al segon el van haver d’arrestar al Centre d’Atenció Primària, on havia anat per curar-se les ferides de la baralla. Un cop tots dos van ser atesos de les ferides se’ls va acabar arrestant per un delicte de lesions greus amb arma perillosa. A més, van ser denunciats per desordres públics. Els dos detinguts es tracten de coneguts multireincidents per la Policia Local i han quedat sota custòdia dels Mossos d’Esquadra per passar a disposició del jutge de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia