Punt divers

Montmajor i Viver i Serrateix estan en situació crítica pel que fa a reserves d'aigua i potser hauran de tornar a recórrer a cubes

CATALUNYA CENTRAL

Els municipis de Montmajor i Viver i Serrateix estan en una situació crítica pel que fa a reserves d'aigua i no descarten haver de tornar a recórrer al transport d'aigua en cubes si no plou en els pròxims dies. Fins ara, i gràcies a l'obra de portada d'aigua des de l'embassament de Sant Ponç, les dues poblacions reben diàriament i de forma provisional uns 300 metres cúbics d'aigua procedents del sobrant de la població de Navès. Tot i així, segons l'alcalde de Montmajor, Josep Maria Corominas, aquesta quantitat serà del tot insuficient si continuen baixant les reserves pròpies, que estan pràcticament esgotades. Malgrat la gravetat de la situació, Corominas diu que aquesta vegada són més optimistes perquè en uns dos mesos podran rebre directament l'aigua de Sant Ponç.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.