Successos

SUCCESSOS

Reactiven la plataforma de veïns de la Jonquera pel actes vandàlics recents

La Plataforma de veïns de la Jonquera s’ha reactivat després del darrers actes violents al carrer que ja han tingut un balanç de un ferit greu i cinc detinguts. Fitu Guillén, portaveu de la Plataforma, ha explicat a aquest diari que s’han vist obligat a reiniciar l’activtat que havien tingut aturada durant sis anys. “La plataforma -recordava- va néixer arrel d’incidents que van causar alarma”.

Guillén manifesta que des de la Plataforma es busca la col·laboració màxima amb l’ajuntament i amb la Policia. En aquest sentit, exposa que ja s’han reunit amb uns i altres. “Després de converses amb l’alcaldessa i el regidor de seguretat ens han confirmat que l’objectiu que tenen és que això no es repeteixi i aniran fins al final per erradicar-ho”, afirma Guillen. Respecte a la policia, Guillen afirma que ja ahir “es veia pels carrers del poble, cosa que esperem que continuï dia a dia“.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia