Successos

estats units

Una de les deixebles de Charles Manson surt de la presó després de mig segle entre reixes

Leslie Van Houten, de 79 anys, en tenia dinou quan va participar en l’assassinat d’un matrimoni

Leslie Van Houten, membre de la secta coneguda com la “Família Manson”, va sortir aquest dimarts en llibertat condicional, després d’haver passat més de mig segle a la presó. Concretament, 53 anys per la seva participació en dos assassinats, segons han informat mitjans locals.

Van Houten, de 73 anys, va ser condemnada a dues cadenes perpètues per l’assassinat el 10 d’agost de 1969 de l’executiu dels supermercats Leno LaBianca i de la seva esposa, Rosemary. Tenia 19 anys quan va cometre el crim i durant el judici va quedar de manifest la brutalitat dels seus actes, en apunyalar de 14 a 16 vegades a Rosemary LaBianca.

El dia abans del crim, els membres de la secta havien assassinat a l’actriu Sharon Tate, esposa del director de cinema Roman Polanski, que a més estava embarassada de vuit mesos, i a quatre persones més, tot i que Van Houten no va participar en aquests crims.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia