Successos

successos

Estabilitzat l’incendi a l’empresa Tirgi de Riudellots de la Selva

Es reprèn la circulació de trens entre Caldes de Malavella i Girona

Els Bombers han donat per estabilitzat l’incendi que ha arrencat aquest dijous arran del foc que s’ha produït en una planta de triatge de l’empresa Tirgia Riudellots de la Selva. Actualment, els agents estant deixant cremar una pila del cartró que hi havia al pati de la planta i esperen extingir el foc per complet aviat.

Encara s’està investigant el motiu de les flames, que han arrencat al voltant de tres quarts d’una del migdia i que ha afectat tant al pati de l’empresa com la vegetació propera, tots dos focus ara estabilitzats. Hi han treballant onze dotacions de Bombers. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra han desallotjat els treballadors preventivament i cap ha resultat ferit .

A més, poc abans de les cinc de la tarda s'ha reprès la marxa de la línia R-11 de Rodalies entre Girona i Caldes de Malavella, que el foc havia obligat a tallar ja que les flames afectaven a una zona propera a les vies.

L’empresa Tirgi es va constituir a l’any 1999 com una empresa privada d’iniciativa social, sense ànim de lucre. Actualment, l’empresa té com a objectiu la recuperació integral dels residus, per contribuir activament en la protecció del medi ambient. 

Per això, la seva activitat inclou els serveis d’emmagatzematge, recollida, transport, separació, valorització i reciclatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia